В търсене на справедливост с "Просто Джексън"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
22 дек 2019 15:46, Петя Славова
0
В търсене на справедливост с "Просто Джексън"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В света на криминалния свят ни вмъква режисьорът Леонид Пляскин във филма "Просто Джексън". Сюжетът ни среща с Джексън, който разследва дело за изчезването на сина на бившия началник на следствието Дегтяров. Героят е добре познат от детективския сериал продължение на "Полицейски войни", който се радва на огромен успех сред публиката.

Първият възможен заподозрян е задържан от главния герой. Това е собственикът на колата, в която са отвели похитения младеж. В колата на предполагаемия похитител Джексън намира чанта пълна с пари, откраднати по време на грабеж.

Джексън знае, заловеният е единствената връзка между двете дела – отвличането на детето и грабежите. Режисьорът Пляскин, обаче усложнява сюжета. Версията нагероя му  Джексън се потвърждава по най-печалния начин -  Съучастниците на Ивченко убиват приятелката на майора - Валентина. Така започва отмъщението на Джексън.

"Просто Джексън" е изпълнен с екшън, динамика и множество перипетии, с които ще се наложи да се справи главния герой.

Ролите са поверени на Дмитрий Быковски, Андрей Горбачов, Екатерина Суворова и Дария Юргенс. Гледайте "Просто Джексън" на 22 декември от 21.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари